Φαρμακευτικός Σύλλογος Ιωαννίνων

ΠΦΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
Τετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 14:27

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
ΝΠΔΔ

Αθήνα, 19/03/2014

ΑΠ…981…

Προς
Τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους
Της χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο φαρμακευτικός κλάδος αποτελεί ένα ενιαίο σώμα, το οποίο κάθε φορά μπροστά στα προβλήματα που ανακύπτουν, ξεπερνά τις όποιες διαφορές και αντιδρά συλλογικά.

Είναι σίγουρο ότι έχουμε να αντιπαλέψουμε πολύ μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα που έχουν επικεντρωθεί στην αποδυνάμωση και την άλωση των φαρμακείων.

Όμως για μια ακόμη φορά αποδείξαμε, ότι παραμένουμε δυνατοί και αποφασιστικοί. Βρεθήκαμε στο επίκεντρο των εξελίξεων και της δημοσιότητας, δείχνοντας σε όσους επιβουλεύονται το φαρμακείο και αυτό που αντιπροσωπεύει στην κοινωνία και στο ασφαλιστικό σύστημα, ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε.

Αυτός ο αγώνας, που συνεχίζεται ακόμη, δεν θα είχε την μεγάλη αυτή επιτυχία εάν δεν υποστηριζόταν αποτελεσματικά από  τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας, τα  οποία με άμεσα αντανακλαστικά κινητοποίησαν όλους τους συναδέλφους, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι Σύλλογοι αλλά και όλοι οι συνάδελφοι φαρμακοποιοί, απέδειξαν ότι διαθέτουν έντονα αγωνιστικά χαρακτηριστικά  και συσπειρώνονται όταν πρόκειται να προστατεύσουν το επαγγελματικό μέλλον τους.

Στον δρόμο αυτό θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε, με συνοδοιπόρους τους απλούς φαρμακοποιούς όλης της χώρας που κάθε μέρα αγωνίζονται να επιβιώσουν σε αυτή την σκληρή καθημερινότητα.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, έχοντας στο πλάι του τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους θα συνεχίσει να αγωνίζεται με μοναδικό στόχο και όραμα, την επιβίωση του ελληνικού φαρμακείου.  

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 

Επικοινωνία

Φ.Σ. Ιωαννίνων
Γεωργίου Παπανδρέου 2
45221, Ιωάννινα
τηλ. 26510 26758
info@fsioanninon.gr
Βρείτε μας στον χάρτη

Ημερολόγιο

September 2019
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Είσοδος μελώνetesta-logo

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστότοπου k-provoli
Ermis
Ειδήσεις, marketing και εκπαίδευση για το φαρμακείο και τον φαρμακοποιό | Κάρτα πελάτη για το φαρμακείο