Φαρμακευτικός Σύλλογος Ιωαννίνων

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΦΣ
Τρίτη, 01 Απρίλιος 2014 08:50

Αριθμ. Πρωτ. 1150Αθήνα, 31/3/2014


 

ΠΡΟΣ

 

Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας

 

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το ΔΣ του ΠΦΣ σε έκτακτη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και την λειτουργία των φαρμακείων από αύριο Τρίτη 1η  Απριλίου.

 

 Ο αγώνας μας δεν τελείωσε με την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

 

Τώρα ξεκινάει για όλους μας μια καινούρια εποχή. Ο ΠΦΣ και όλοι οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι προχωράμε σε νέες πρωτοβουλίες συνδικαλιστικής και επιχειρηματικής πρακτικής.

 

Η απάντησή μας προς κάθε κατεύθυνση θα είναι πια:

 

α.         Πολιτική, για την  υπεράσπιση της φαρμακευτικής περίθαλψης των πολιτών.

 

β.         Νομική, με προσφυγές στο Διοικητικό Εφετείο,  στο ΣτΕ και στο ΔΕΚ σε βάρος του νέου            Νόμου, όπου αυτός παραβιάζει το Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

 

γ.         Επιχειρηματική,  για την  προώθηση και  με βάση το νέο νόμο της δικής μας        επιχειρηματικότητας και επικράτησης,  ενάντια  στα μεγάλα επιχειρηματικά  συμφέροντα.

 

Ο αγώνας τώρα είναι να κρατήσουμε τα φαρμακεία σε χέρια φαρμακοποιιών. Επιχειρηματικά σχήματα που θα έχουν όλους τους φαρμακοποιούς απορροφήσιμους και απασχολήσιμους, είναι μπροστά μας.

 

Μπορούμε να είμαστε σε κοινή προσπάθεια με τους συνεταιρισμούς.

 

Δεν θα αφήσουμε αυτό το παιχνίδι επιχειρηματικότητας που επίτηδες επιβάλλει με ασάφειες ο νέος  νόμος, να το διαχειρισθούν άλλοι. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος.

 

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα όλων των Φαρμακευτικών Συλλόγων  που ολοκληρώθηκε με την μεγαλειώδη συγκέντρωση και διαδήλωση 3000 φαρμακοποιών στην Αθήνα το απόγευμα της συζήτησης και ψήφισης του Νομοσχεδίου.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων.

 

Παρά τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, τα φαρμακεία  όλης της χώρας από αύριο  Τρίτη 1/4/2014 θα εξυπηρετούν και πάλι τον κόσμο.

 

Ο αγώνας των φαρμακοποιών κατά των συμφερόντων  που μεθοδεύουν την εξόντωση των φαρμακείων και την εμπορευματοποίηση της φαρμακευτικής περίθαλψης, συνεχίζεται.

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια  και οι Γενικές Συνελεύσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων με τον συντονισμό του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, θα αναπτύξουν πρωτοβουλίες αντίδρασης στις σημερινές αλλά και στις μελλοντικές κυβερνητικές επιλογές και μεθοδεύσεις.

 

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, τα 12000 φαρμακεία και οι 20.000 οικογένειες που ζουν από αυτά δεν σταματούν τον αγώνα ενάντια στα μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα και τα ολιγοπώλια που θέλουν να δημιουργήσουν.

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

Επικοινωνία

Φ.Σ. Ιωαννίνων
Γεωργίου Παπανδρέου 2
45221, Ιωάννινα
τηλ. 26510 26758
info@fsioanninon.gr
Βρείτε μας στον χάρτη

Ημερολόγιο

August 2019
S M T W T F S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Είσοδος μελώνetesta-logo

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστότοπου k-provoli
Ermis
Ειδήσεις, marketing και εκπαίδευση για το φαρμακείο και τον φαρμακοποιό | Κάρτα πελάτη για το φαρμακείο